Gynekolog

Elisabeth Møller Strand, Spesialist i fødselshjelp og kvinnesykdommer

Elisabeth har sin grunnutdanning i medisin fra Philipps-universität Marburg i Tyskland. Hun er spesialist i kvinnesykdommer og fødselshjelp i Norge, og har arbeidserfaring fra både det offentlige og private helsevesenet.  Elisabeth har tidligere arbeidet ved Helgelandssykehuset, Sykehuset i Vestfold og hos Drammensgynekologen før hun startet egen praksis i Tønsberg.

Elisabeth er medlem av  “Den norske legeforening” , “Norsk gynekologisk forening” og "Vulvaforum".

Elisabeth tar også imot pasienter med spesielle behov.

 

Michael Tomala, Spesialist i fødselshjelp og kvinnesykdommer

Michael Tomala studerte medisin i Krakow på det renomerte universitetet "Collegium Medicum Jagellonian University", grunnlagt 1364. Han har spesialisert seg i gynekologi ved Norges største universitetssykehus - Rikshospitalet, Ullevål, Radiumhospitalet og Akershus Universitetssykehus. De siste årene jobbet han ved Sykehuset i Vestfold. Han har bred erfaring med utredning og behandling av underlivsplager og underlivssykdommer, samt oppfølging av gravide.  

Michael er medlem av Den norske legeforandring, Norsk gynokologisk forening, Oslo gynekologiske forening, Norsk forening for ultralydsdiagnostikk og European society of gynecology. 

Vestfold Gynekologi, Olsrød Park Tønsberg, Gauterødveien 6B, 3154 Tolvsrød
33 30 19 00